over kijkgoed
Kijkgoed is het artistieke concept waarbinnen illustrator / vormgever Wilma Dijkman
haar diverse beeldend werk vertaalt naar toegankelijke en betaalbare producten.
 
logo kijkgoed
illustreert, produceert en presenteert.

Handmatig

logo kijkgoed rood

De plankjes van Kijkgoed worden handmatig geproduceerd in eigen atelier en hebben een authentieke uitstraling. Doordat het manueel overzetten van de tekening op hout een gevoelig en niet volledig controleerbaar proces is, is het eindresultaat iedere keer een beetje anders. En dat maakt de plankjes extra karakteristiek ten opzichte van een machinale print op hout.

Met passie

logo kijkgoed rood

Met veel passie wordt er aan het assortiment van Kijkgoed gebouwd. Dat schoonheid vaak troost biedt, dat het fijn is omringd te zijn met eenvoudige, betekenisvolle spullen, dat beelden uitdrukking kunnen geven aan zaken waar woorden tekortschieten, dat zijn enkele redenen om de producten van Kijkgoed toegankelijk en betaalbaar te maken. Mensen helpen bij de expressie van hun gevoelens van affectie en genegenheid met een aanbod passende attenties is namelijk een belangrijke pijler waarop het enthousiasme van Kijkgoed is gebaseerd.

Met oog voor detail

logo kijkgoed rood

De plankjes van Kijkgoed worden precies op maat gemaakt van mooie, bijpassende doosjes. Zo kunnen de plankjes perfect gepresenteerd worden en zijn ze een heel fijn geschenkje om te geven. Uiteindelijk worden de plankjes afgewerkt met twee dunne laagjes vernis en wordt er bij ieder plankje een gratis ophanghaakje voorzien.

Merk werk zien van Wilma?

SHOP /

goed om te zien

DIY /

goed om te maken

GO /

goed om te doen

CHECK /

goed om te weten

Kijkgoed werkt ook aan een aanbod creatieve workshops en mobiele ateliers.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in op de nieuwsbrief en/of volg Kijkgoed op de Sociale Media